Cycling Dinner

Prijs vanaf € 72,50 p.p. excl. BTW

Wat is Hollandser dan op de fiets lekker door Enschede te rijden? En nog mooier: te fietsen van het ene leuke restaurantje in de Tuinstadwijk naar het meest bijzondere eettentje in het Noorderkwartier te gaan? Dat kan dan niet per voet, ook niet per auto, maar wel heerlijk op de fiets. We verzamelen op een centraal punt en gaan dan met uw stalen ros op weg naar het voorgerecht.

Fietsen en eten in drie restaurants

Met de wind in de rug uitblazen van het voorgerecht en onderweg een groot verlangen naar het hoofdgerecht. En ondertussen alle tijd om gezellig weer even bij te praten met uw collega’s! Natuurlijk kiezen we de meest unieke en bijzondere route om bij de drie verschillende restaurants te komen. Maar wees gerust, we letten op de kilometers!

De gids vertelt u onderweg ook graag vele bijzondere weetjes over gebouwen of pleinen die u onderweg aandoet. Dat is dan toch maar weer mooi meegenomen! Dit Cycling Dinner kan natuurlijk ook gedaan worden met andere vervoersmiddelen zoals de solex, tuktuk of tandem.

Ook kunt u uw gezelschap in teams verdelen, die al puzzelend het volgende restaurant moeten proberen te vinden. Te laat bij het restaurant? Er staat nog steeds warm op u te wachten hoor!

Het Cycling Dinner in Enschede is inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Fietshuur
  • Driegangendiner
  • Drie verschillende restaurants
  • Fietsroute (eventueel op maat)

Let op:

Indien dit arrangement tot later dan 21:30 uur duurt, zal er een meerprijs van € 50,- per uur worden berekend voor het ophalen van de fietsen door het verhuurbedrijf.

Tip:

Het Cycling Dinner kan natuurlijk ook gedaan worden met andere vervoersmiddelen zoals de solex, segway, tuktuk of tandem. Ook kunt u het gezelschap in teams verdelen, die al puzzelend het volgende restaurant moeten proberen te vinden. Te laat bij het restaurant? Het staat nog steeds warm op u te wachten hoor!

Optioneel Lunch:

Dit fietsuitje kan ook georganiseerd worden met een uitgebreide lunch in Enschede, voor:


Pers.Prijs
> 50€ 72,50 p.p. excl. BTW
20 - 49€ 75,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.