The Digital Escape Enschede – nót just another break

Prijs vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

De nieuwe teambuilding game van Uitjesbureau voor een succesvol teamuitje; The Digital Escape Game. De deuren vallen dicht en u kunt geen kant op. Het is één grote val… U bent gehackt en opgesloten. Wat volgt zijn 90 zenuwslopende minuten waarin elk team de kans krijgt om de oplossing te vinden en een digital escape te realiseren. Gevoed door verschillende aanwijzingen uit de omgeving en gewapend met een tablet die helpt met het kraken van de codes, rest u nog maar één taak. Volbreng de digital escape binnen de tijd!

Bekijk direct de trailer;

Dit keer gaan we helemaal los met een zeer origineel programma dat op elke gewenste locatie uit de voeten kan. Of u nou een event organiseert buiten de deur of binnen de eigen muren, de Digital Escape Game is voor elke locatie geschikt.

Dus staat de eindejaar borrel op de planning en zoekt u nog iets écht origineels? Iets met een hoog fun gehalte en gegarandeerde teambuilding? Een gezellig teamuitje en iets anders dan de zoveelste pubquiz? Wacht dan niet langer en vraag informatie aan over de Digital Escape Game.

Wat heeft The Digital Escape Game u te bieden?

Naast 1,5 uur ontspanning, sport, spel en de mogelijkheden uw teamgenoten nog beter te leren kennen, bieden we uw team (vanaf 20 personen) het volgende:

•             Professionele presentator
•             Tablet met speciale app
•             Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
•             Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
•             Spelmaterialen van hoogwaardige kwaliteit
•             Originele teambuilding
•             Geschikt voor elke locatie
•             Bij groepen groter dan 50 personen maken we op uw verzoek (gratis) een uitnodiging “op maat”!

 

The Digital Escape Game is als bedrijfsuitje te boeken op iedere gewenste dag en elk gewenst tijdstip. Bovendien kan het spel op iedere gewenste locatie gespeeld worden. Daarmee wellicht ook leuk als aanvulling op uw heisessie.

Na het spel is het leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Enschede bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag. Zo kunnen we het spel uitbreiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner.


Pers.Prijs
> 50€ 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 24,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 27,50 p.p. excl. BTW