Stadsrondleiding & Escape Dinner

Prijs vanaf € 75,50 p.p. excl. BTW

Een leuke stadsrondleiding door Enschede, gecombineerd met een spannende Escape afsluiter aan tafel…

Stadsrondleiding Enschede (1,5 uur)

Onze enthousiaste gidsen nemen u aan het begin van dit stadsprogramma mee de stad in. En wat valt er nog een hoop te vertellen dat u niet weet! Enschede is de sleutelstad van Nederland maar er is meer. Dit keer laten onze gidsen het hart van Enschede zien, waarbij u vele mooie verhalen en geheimen hoort die u zeer zeker nog niet kent. Maar we hebben nog meer in petto…

Escape Dinner

Op naar het restaurant voor het spetterende slotstuk van de avond… De Escape Dinner Game.
Een volledig nieuw dinerspel gebaseerd op het concept van Escape Room! Een tafel-dinerspel vol raadsels, clues, krakende hersens en noodzakelijk teamwork. Levert u het team de punten of uw denkwerk? Ontsnapt u door inzicht of tactiek aan de afwasploeg? Kortom, het spel is geschikt voor iedereen, want uiteindelijk draait het om de punten. Doorloopt uw team de drie gangen van dit speldiner het slimst?

Eerst maar een wijntje of biertje en dan aan de slag en kijken of u de eerste ‘sleutel’ tot het heerlijk driegangendiner kunt vinden. Lukt het u de aanwezige clues te kraken en te combineren? Onze spelleider houdt de teams goed in de gaten en kan u zomaar weer op het verkeerde been zetten. Is uw gezelschap scherp genoeg om uiteindelijk te ontsnappen uit de drie gangen van het diner?

Eeuwige roem en een mooie beloning voor het winnende team!

Stadsrondleiding en Escape Dinner in Enschede is inclusief

  • Professionele gidsen en begeleiding gedurende het hele arrangement
  • Rondleiding door Enschede met originele verhalen
  • Professionele entertainer bij het entertainment diner
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Zaalhuur
  • Driegangendiner
  • Donatie aan goed doel naar keuze

Pers.Prijs
> 50€ 75,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 79,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 82,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.