Monopoly Streets Dinerspel

Prijs vanaf € 54,50 p.p. excl. BTW

Monopoly is door EnschedeUitjes.nl in een nieuw stedenjasje gegoten. Het gaat er nu om dat u tussen de heerlijke gerechten door de verschillende straten in Enschede weet te veroveren door middel van opdrachten. Hier zijn keiharde euro’s mee te verdienen, maar het kan u net zo makkelijk ook de kop kosten! Slaapt u onder een brug of bemachtigd u het centrum van Enschede?!

Monopoly Streets Dinerspel – een binnen- en buitenactiviteit

Dit spel gaat om macht, geld, creativiteit en samenwerking; een samenwerking die tijdens het voorgerecht al besproken kan worden met uw teamleden.

Van al dat veroveren krijgt u natuurlijk honger, dus hup, op naar de nieuwe locatie voor het hoofdgerecht. Welk team had die straat al veroverd en komt als eerste aan? Buikjes rond gegeten? Snel de stad weer in voor de verdere veroveringstocht!

Monopoly Streets is natuurlijk niets zonder de welbekende Monopoly KANS- en Algemeen Fonds kaarten. Wordt u aangeslagen voor Straatgeld? Vervalt uw Bouwverzekering? Of misschien een vergissing van de bank in uw voordeel? Het kan in een klap alle kansen weer doen keren!

Denkt u uiteindelijk genoeg te weten over Enschede om de bonussen binnen te halen? Dan kan u daar in het eindspel van profiteren. Of niet en dan belandt u, net zoals bij het bordspel, in de stadsgevangenis!

Uiteindelijk komt alles tot een spannende ontknoping tijdens het heerlijke dessert op wederom een nieuwe locatie. Wie gaat er met de prijs voor beste bankier vandoor en welk team gaat stadsloos ten onder? Het is alles of niets vandaag!

Monopoly Streets Dinerspel in Enschede is inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Tablet per team
  • Driegangendiner op drie verschillende locaties
  • Teambuilding
  • Prijs voor het winnende team
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking
  • Kennis over de stad

Pers.Prijs
> 50€ 54,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 58,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 62,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.