Moordspel in Enschede – Zaak van Baantjer

Prijs vanaf € 29,50 p.p. excl. BTW

De recherche van Enschede zit met de handen in het haar. Ze komen niet tot de oplossing! Er is een moord gepleegd en ze kunnen de dader niet vinden. De recherche heeft uw intelligente brein nodig tijdens de Zaak van Baantjer! Bent u in staat de dader aan te wijzen? Door de vraagstukken uit het dossier op te lossen, komt u steeds een stapje verder. Maar de tijd dringt, wint u de strijd van uw collega rechercheurs?

De Zaak van Baantjer

Het oplossen van de moord speelt zich allemaal buiten af. U beweegt met uw team dwars door de stad Enschede op zoek naar de dader. Er zijn drie verdachten met motief. Maar wie is er schuldig aan deze laffe daad? Ieder spoor loopt dood. Kunt u met uw team een doorbraak forceren? Van deze moord in de Enschedese binnenstad lopen de rillingen over uw rug!

Candy, een prostituee uit Enschede, is op mysterieuze wijze vermoord. Haar lichaam is gevonden in een rivier. De recherche van bureau Enschede heeft drie verdachten: een huisbaas, een prostituee en een oude geliefde van Candy. Wie is schuldig en waar is al het geld gebleven? Is er een verband met de eerder gepleegde moorden? Was het geld wel van Candy? En zit de recherche wel op het goede spoor? Allemaal zaken die u moet ontrafelen.

Wint u de strijd door de moordenaar aan te wijzen en het dossier compleet te maken?

Moordzaak van Baantjer in Enschede is inclusief

  • Recherche Dossier Spel
  • Professionele entertainer
  • Eén consumptie per persoon
  • Een versnapering
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team

Pers.Prijs
> 50€ 29.50 p.p. excl BTW
30 - 49€ 32.50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 34.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.