Online Pubquiz

Prijs vanaf € 21,50 p.p. excl. BTW

Speel deze hilarische Online Pubquiz samen met collega’s op je eigen scherm! Met de smartphone/tablet als controller kunnen de vragen worden beantwoord. Ondertussen entertaint onze quizmaster van afstand live en geeft uitleg voor iedere ronde. Leuke interactie op afstand van elkaar zorgt ervoor dat u samen op originele wijze kanquizzen op kantoor (achter ieder zijn bureau), vanuit huis of op iedere andere locatie over de wereld!

Hoe werkt de Online Pubquiz precies?

Nadat alle deelnemers ieder achter zijn/haar scherm plaats hebben genomen, starten we de app waardoor smartphones veranderen in controllers. Live op het scherm heet onze quizmaster iedereen welkom en starten we met de enige echte Online Pubquiz.

In verschillende rondes testen we o.a. de Algemene Kennis en Sportkennis van alle deelnemers. Natuurlijk zal ook een muzikale ronde ‘Raad de Plaat’ en ‘Herken de Tune’ niet ontbreken. De ‘persoonlijke ronde’ met vragen ‘op maat’ is de leukste ronde vol herkenning. U kunt zelf vragen bedenken (ondersteund met video of foto) en zorgen voor originele – grappige vragen. Na iedere ronde deelt onze quizmaster live de tussenstanden en de rondewinnaars. Genoeg gezelligheid en interactie met natuurlijk aan het eind de bekendmaking van het winnende team.

Benodigdheden:

Iedere deelnemer dient in bezit te zijn van een eigen smartphone/tablet en computerscherm verbonden met internet. De livestream gaat via besloten kanaal als ZOOM of TEAMS. Technische informatie volgt uiteraard na boeken van dit hilarische online teamuitje.

De Online Pubquiz is inclusief:

  • Service en organisatie vanuit Uitjesbureau
  • Professionele quizmaster live op afstand
  • Online quiz
  • Systeem en licentie voor gebruik
  • Bekendmaking winnende team
  • 60 minuten spanning en gezonde teamstrijd
  • Beschikbaar in het Nederlands en Engels

Heeft u interesse in deze veilige teambuilding game waaraan iedereen vanachter de laptop / computer deel kan nemen? Neem dan contact met ons op en we overleggen de mogelijkheden graag! Bekijk ook het overzicht met onze 1,5 meter Uitjes & Online Teamgames


Pers.Prijs
> 50€ 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49€ 24,50 p.p. excl. BTW
Voor groepen van 12 tot 20 personen rekenen wij een vast totaal bedrag van € 425,00 excl. BTW