Online Teambuilding Game “Under Pressure” | Online Escape Game

Prijs vanaf € 21,50 p.p. excl. BTW

Nieuwe online escape game: Speel de beste en spannendste online teamgame Under Pressure nu met collega’s. Een volledig nieuwe online productie van Uitjesbureau. Ontmantel de bom, die we bij jou op kantoor hebben geplaatst. Waar het eerst lijkt op een ogenschijnlijke nepbom, wordt vrijwel direct duidelijk dat dit niet het geval is en er geen tijd te verliezen is. Goede communicatie en samenspel zijn essentieel bij deze 75 minuten durende brain breaking game. Voorkom dat je te laat bent en boek dit uitdagende online teamspel snel.

Het verhaal van Under Pressure

De ontwikkel- en productiefase van onze gloednieuwe uitdagende online teamgame Under Pressure heeft langer geduurd dan vooraf vermoed. Maar met veel plezier en passie, want we hebben enorm geleerd van de eerste lichting online games en wat  wel en niet werkt en vooral wat onze opdrachtgevers wensen. Door niet de eerste, maar wel de beste te willen zijn, is het eindresultaat explosief verbluffend!

Tijd om het nu zelf te ervaren. Een online game, gespeeld in het medium TEAMS met laptop/computer en aangestuurd op een tweede device (telefoon/tablet) door een speciale App. Iedereen wordt door onze host ontvangen en na een interessante en onverwachte introductie ingedeeld in sub-teams van 4-5 personen.

Hoe werkt de online game Under Pressure precies?

Ieder teamlid kiest bij de start voor een Special Agent profiel. Afhankelijk van het gekozen profiel logt men vervolgens in in de applicatie. Game On!
De applicatie stuurt niet alleen opmerkingen en opdrachten, maar registreert ook alle acties. Zo is de app dus op de hoogte van de resultaten per team. Doel is om de bom te ontmantelen, het draad met de juiste kleur door te laten knippen. Hiervoor navigeren de teams op een website naar een nog te ontgrendelen pagina. Degene bij wiens profiel de opdracht het beste past, krijgt informatie over de opdracht te zien en vervolgens is teamwork en overleg een vereiste met de andere teamleden die eigen aanvullende informatie te zien krijgen.

Ontcijfer en decodeer ware brain breakers. Zorg dat je alle files van de bomhandleiding worden ontgrendeld om zo onder druk de juiste keuzes te maken en de bom te ontmantelen binnen de tijd! Introductie van de game en vele opdrachten worden ondersteund met videomateriaal waarmee we de kwaliteit van de game nog meer opschroeven. Echt een online game die iedereen gespeeld wil hebben. De online game eindigt met een gezamenlijke ontknoping en we maken, niet onbelangrijk, de winnaars van het spel bekend!

Durf jij samen met je collega’s deze uitdaging aan te gaan?

Online teambuilding game ‘’Under Pressure’’ is inclusief:

– Professionele online begeleiding
– Speciale Under Pressure App
– Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
– Bekendmaking winnende team
– 1,5 uur spanning en gezonde teamstrijd
– Online Teambuilding
– Geschikt voor groepen vanaf 12 tot 5000 deelnemers
– Zowel in het Engels als in het Nederlands te boeken

Heeft u interesse in deze veilige teambuilding game waaraan iedereen vanachter de laptop / computer deel kan nemen? Neem dan contact met ons op en we overleggen de mogelijkheden graag! Bekijk ook het overzicht met onze 1,5 meter Uitjes & Online Teamgames


Pers.Prijs
> 50€ 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49€ 24,50 p.p. excl. BTW
Voor groepen van 12 tot 20 personen rekenen wij een vast totaal bedrag van € 425,00 excl. BTW