Penoze van Enchede | Interactief Stadsspel!

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

Vandaag bent u tegen uw wil verstrikt geraakt in belangen van de onderwereld van Enschede. Via via bent u in het bezit gekomen van een illegale voorraad “verboden middelen”. Dit brengt u in een zeer lastige situatie, want zowel justitie als een aantal prominente leden uit de onderwereld hebben zojuist de jacht op u geopend! De narcotica onderwereld van het Oude Westen: het blijft angstaanjagend en tegelijk ook heel fascinerend. Het gevaar loert op iedere hoek van de straat tijdens het Penoze stadsspel in Enschede!

Amateurboef of doorgewinterde topcrimineel?!

Elk team van 4-5 deelnemers wordt uitgerust met een smartphone waarop onze exclusieve ‘Penoze App’ staat. Na een duidelijke uitleg is er nog maar 1 opdracht: Hoe gaat uw team “uw illegaal verkregen voorraad” proberen te slijten in de stad en bij de tegenstanders?! Hierbij zijn vele middelen geoorloofd. Dit kan gaan van mobiel uitdagen tot het persoonlijk droppen van voorraadjes.

Confrontaties met andere teams zijn dan ook zeker niet uitgesloten. U kunt namelijk in de gaten houden waar de teams zich bevinden en hoeveel verboden middelen zij in hun bezit hebben. Het belooft een felle strijd te worden!

Het Penoze stadsspel in Enschede is inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Gebruik van de smartphone en penoze-App
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
  • Uitgave van digitale foto’s die tijdens het spel zijn gemaakt
  • Eén consumptie per persoon
  • Mogelijkheid tot het verwerken van vragen en opdrachten ‘op maat’

Pers.Prijs
> 50€ 24,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 27,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 34,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.