Digital Pubquiz Dinerspel

Prijs vanaf € 59,50 p.p. excl. BTW

Het Digital Pubquiz Dinerspel in Enschede is uitermate geschikt als bedrijfsuitje. Een Pubquiz is een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen waarbij teams van ongeveer 4 á 5 personen het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, muziek, films, en nog meer.

Geschikt voor iedereen! Jong of wat ouder, iedere collega heeft zijn / haar expertise

De vragen die tussen de gangen van het overheerlijke diner langskomen, variëren erg. Zo kan het dat u antwoord moeten geven op de vraag welke kleur de halsband van Pluto is, maar het zou ook zomaar kunnen dat u de opstelling van het Nederlands elftal moet opnoemen in de WK finale tegen Spanje. Alles is mogelijk! Aan u de taak op tijd het juiste feitje te vinden in uw hersenen.

Klinkt leuk nietwaar? En wij besloten dit concept nóg een beetje leuker en innovatiever te maken met Augmented Reality! Wanneer de vragen steeds moeilijker worden zult u de teamtablet nodig hebben om via Augmented Reality bepaalde aanwijzingen te ontcijferen, maar pas op! De tijd loopt. In deze digital AR pubquiz komt het aan op kennis, maar zeker ook op snelheid en teamcommunicatie.

Is het te spannend? Nemen we even een korte break om te genieten van een heerlijk voor- of hoofdgerecht! Buikjes vol? Spelen we weer verder!

Een Pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op “weetjes” uit het geheugen naar boven te halen. Daarom staat de Pubquiz garant voor een paar uur plezier voor jong en oud, man en vrouw, op elk niveau.

Wij zorgen ervoor dat de vragen aansluiten bij het deelnemersveld, en desgewenst kan er een Pubquiz “op maat” gemaakt worden, met bijvoorbeeld een speciale vragenronde over een bepaalde stad of bedrijfstak. Ook is een themaquiz mogelijk zoals een 90’s-Quiz, een Culinaire Quiz of een Muziekquiz!

Het Digital Pubquiz Dinerspel in Enschede is inclusief

  • Presentator
  • Spelmaterialen
  • Elementen van Augmented Reality (AR elementen zijn beschikbaar voor onze pubquiz dinerspellen vanaf 23 november)
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team
  • Driegangendiner of BBQ
  • Donatie aan goed doel naar keuze

Optioneel – Digital Pubquiz Lunchspel:

Dit gezellige uitje in Enschede kan ook georganiseerd worden met een uitgebreide lunch, voor:


Pers.Prijs
> 50€ 59,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 62,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 64,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.