Virtual reality dinerspel – VR Dining – Game Edition

Prijs vanaf € 69,50 p.p. excl. BTW

Het virtual reality dinerspel in Enschede combineert virtual reality en ouderwets gezellig dineren (de ideale gelegenheid om alle fantastische virtual reality ervaringen te delen). Door die combinatie ontstaat een innovatief bedrijfsuitje en een teambuilding-oefening voor de toekomst. Wij hebben namelijk van de virtual reality (VR) games spannende teamspellen gemaakt. Ook in de virtual reality komt het dus aan op samenwerking, begrip en coördinatie. Al met al een unieke ervaring die wij voor het eerst in Nederland kunnen aanbieden. Wilt u als één van de eerste in Nederland deze unieke en onvergelijkbare ervaring meemaken? Vraag dan nu meer informatieBekijk de trailer:

Hoe werkt het Virtual Reality dinerspel in Enschede?

Zodra u op de afgesproken locatie binnen stapt, liggen de virtual reality brillen met koptelefoon en microfoon voor u klaar op tafel. Zodra iedereen aanwezig is mogen de koptelefoons en brillen op. Daar ontdekt u waar u zich op dat moment bevindt in de virtuele wereld. Kijk eens 360º rond en wat ziet u? Verrassing, alle collega’s van uw team ziet u ook als Avatar (virtueel karakter) terug. Uw avatar wordt gekoppeld aan de avatars van diverse andere leden van het gezelschap. Zo ontstaat het unieke virtual reality teamspel.

In meerdere rondes nemen we jullie (avatars) mee naar de meest fantastische omgevingen. Zo staat u ineens op de Mount Everest voor een potje 360º Pictionary. Ook bent u met uw team ineens deel van het bobsleeteam op de Olympsche Winterspelen.
Zo nemen we u mee naar 5 verschillende fantastische omgevingen. U speelt steeds in andere samenstellingen en moet toch uw teambelang verdedigen. Dat is 21e-eeuws teambuilden! Overigens legt onze spelleiding alle spellen en puntentelling op de avond steeds heel duidelijk uit, dat wijst zich vanzelf!

Uw virtual reality beleving:

U vergeet uw directe omgeving en communiceert virtueel met uw teamgenoten. Aangezien ieder team natuurlijk wil winnen, ontstaat er in de locatie een kakofonie van geluid, geroep en (on)gecontroleerde bewegingen. Dat zou je eigenlijk moeten zien, maar door de VR-bril en uw concentratie lukt dat niet. Daarom nemen wij bij één van de spellen alles wat er tijdens het spel in de ruimte gebeurt op. Zo kunt u tijdens de games volop opgaan in de fantastische spelervaring.

Het hilarische flimpje met de ervaringen in de echte wereld kijken we zeker terug, want VR doet gekke dingen met een mens!

Natuurlijk wordt er tussen de fantastische en unieke virtual reality teambuilding ook tijd gemaakt voor een ouderwets lekker driegangendiner. Hier kunt u elke keer weer bijpraten zonder Avatars en de mooiste VR-ervaringen met elkaar delen. Gespreksstof en hilariteit genoeg!

Het virtual reality dinerspel – VR dining – Game Edition als teambuilding-/netwerk event

Doordat u per spel gekoppeld wordt aan collega’s (avatars) in virtual reality ontstaat er een samenwerking. Hoe ver u fysiek van elkaar zit en of u elkaar goed kent is in virtual reality niet van belang. Zodra de Avatars van hetzelfde team elkaar gevonden hebben, moeten zij een team vormen en met elkaar een topprestatie neerzetten. U wordt bij enkele spellen ook gekoppeld aan leden van andere teams om samen te werken.

Gaandeweg de spellen ontstaat er tussen de spelers, in virtual reality ook een teamband. Gegarandeerd dat zij elkaar na het spel opzoeken om ook in het echte leven na te praten of misschien wel kennis te maken. Doordat zij al een inspannende ervaring delen, is het ijs veel sneller gebroken.

Een laatste uniek aspect is dat deze game traint om u samen te laten werken zonder dat u fysiek samen hoeft te komen. Dit is exact in lijn met de manier van werken van nu en in de toekomst. Mensen zullen steeds vaker samen (moeten) werken op verschillende plaatsen en tijden. Met deze game bereidt u hen daarop voor!

Wilt u ook als een van de eerste in Nederland voorbereid zijn op de toekomst met het Virtual Reality dinerspel? Vraag dan nu meer informatie en neem contact op!

Wat is inbegrepen bij het Virtual reality dinerspel – VR Dining – Game Edition?

Naast een unieke teambuildingervaring met heerlijk eten, humor en veel gezelligheid is het virtual reality dinerspel inclusief:

  • Spelleider
  • VR equipment / brillen
  • Driegangendiner
  • Eigen zaal/ruimte
  • Prijsuitreiking met futuristische prijs voor het winnende team
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)
  • Een uniek bedrijfsuitje met al even unieke teambuilding

U kunt het spel op elke gewenste locatie spelen, zolang er een internetverbinding  beschikbaar is. Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om een locatie door ons te laten verzorgen, wij kennen Enschede immers op ons duimpje. Als u contact met ons opneemt helpen wij u graag.

Vanwege de nu al enorme belangstelling is het Virtual Reality Dinerspel ook beschikbaar in o.a. Nijmegen, Arnhem en Zwolle!


Pers.Prijs
> 30€ 69,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 75,00 p.p. excl BTW