Win! Voor de Voedselbank!

Prijs vanaf € 26,50 p.p. excl. BTW

Hoe verdient u de broodnodige punten in de stad? In hoeverre kunt u zich inzetten tijdens het Voedselbank stadsspel in Enschede?

Win voor de Voedselbank – draag een steentje bij en het is nog leuk ook!

U gaat met uw groep, onder professionele begeleiding, opdrachten uitvoeren die variëren van kennisvragen tot het oplossen van foto-opdrachten. En natuurlijk is de Voedselbank een belangrijk onderdeel van de opdrachten en vragen. Er zal in verschillende teams gestreden worden en we beloven u: het zal geen grijze-wollen-sokkenspelletje worden.

We gaan er in dit Maatschappelijk Verantwoorde Uitje keihard voor knokken om die euro’s te verdienen. Helpt u mee? Voor € 5,- kan de Voedselbank al een pakket samenstellen dat voldoende is voor een geheel gezin! Belangrijke puntenpakkers: tactiek, techniek, samenspel, maar vooral veel inzet (voor het goede doel)! Juist in deze tijden van individualisering gaan we er samen tegenaan: een voor allen, allen voor een!

Het gewonnen bedrag kan aan het einde van het uitje door middel van een grote cheque worden overhandigd aan de plaatselijke Voedselbank. Ook een presentatie voorafgaand aan het evenement door een medewerker van de Voedselbank is (in overleg) mogelijk.

Win! Voor de Voedselbank Stadsspel in Enschede is inclusief

  • Eén consumptie per persoon
  • Spelprogramma
  • Spelmaterialen
  • Professionele begeleiding
  • Een donatie geschonken aan de voedselbank.*

* De donatie (€ 5,00 per persoon) wordt door Uitjesbureau aan de Voedselbank overgemaakt.


Pers.Prijs
> 50€ 26.50 p.p. excl BTW
30 - 50€ 29.50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 36.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.