Stadsspellen vol teambuilding en fun in Enschede

Op zoek naar een originele en gezellige teambuilding activiteit in Enschede? Ontdek de bijzondere en soms geheime plekjes van Enschede tijdens een stadsspel vol teambuilding en gezonde competitie. Boek onze unieke stadsspellen en beleef Enschede met uw collega’s en vrienden.
Bel: 053 – 76 000 68

Wie is de Mol? – The Official Game

Speel de officiële "Wie is de Mol?" – The Game nu zelf. Een volledig nieuwe 2.0 productie in samenwerking met mediabedrijf IDTV. Dit is de enige echte Wie is de Mol vol herkenning en spanning.

BE-SMART – Teambuilding Stadsspel op maat!

Een leuke teamuitdaging, dat is wat u te wachten staat. Helemaal als blijkt dat u voor deze citytour met een smartphone en plattegrond het mooie centrum van Enschede in wordt gestuurd.

Geheimen van Enschede

Kris Kras door de stad liggen de antwoorden verscholen in de meest uiteenlopende culturele vragen die u in een speurprogramma in Enschede bent tegengekomen. Wat is hier gebeurd in WOII en die kleine kerk in de verte, welke is dat?

Maffia XXL – Het Maffia Misdaadspel in Enschede

U mag het eindelijk hardop zeggen: "I'm gonna make you an offer you can't refuse"! En doe het vooral met een mooi Siciliaans accent, Don Vito zal trots op u zijn!! Maffia XXL brengt u in een wereld die u…